Zhineng Csikungról Mindenkinek

Nyitott szívvel, elmével

2011. november 19. 11:05 - Poli1

Facebookon olvastam

Yuantong Liu:

"If one can completely open their heart and mind, to transform their own distorted frame of reference and habit into the views of entirety new point of life with free heart and mind, living in it. Then one will healed by oneself naturally. Before one is enter the state of the new point of life, we should been use the mind consciousness consciously to open the heart and mind, transforming the darkness into the brightness, and the negative into the positive, always to live with the upright thought during the daily life. The upright thought will leading us to living in the positive way of the life. Otherwise we also need to study from negative part of the things of life, that will help us growing up and get the power of the heart and mind. HYLT."

Nyitott szívvel, elmével

Yuantong Liu:

„Ha valaki teljes egészében képes megnyitni a szívét és az elméjét, hogy megváltoztassa a saját eltorzult mechanizmus rendszerét és magáévá teszi a harmonikus élet új teljesség szemléletét amiben tiszta szívvel és elmével él, akkor az magától meggyógyul. Mielőtt valaki belépne a harmonikus élet új teljesség állapotába, azelőtt az elmét folyamatosan és tudatosan arra kell használni, hogy megnyissa a szívét és az elméjét, hogy átalakítsa a sötétséget fénnyé, a negatívat pozitívvá, hogy mindig az előreható gondolatok vezéreljék a napi életünket. Az előreható gondolatok vezetnek ahhoz, hogy az életünket pozitívan élhessük. Ez hozzásegít minket, hogy felnőhessünk és megszerezzük a szív és az elme erejét.”

Szólj hozzá!
Címkék: idézetek

A bejegyzés trackback címe:

https://zhineng.blog.hu/api/trackback/id/tr573395764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása