Zhineng Csikungról Mindenkinek

A harmonikus élet új teljesség szemlélete - NPL

2012. június 12. 09:05 - Poli1

New Point (entirety) of (harmonious) life [NPL]

Within the NPL, the intention is the activities and results of the life, it is harmonize and integrate with the time, space and fully information of the entirety life, and working together with!

What is the intention? it how comes? Please thinking about it!
Most pepole are living with the natural intention and some people are living with the conscious intention unconsciously. Very few people living combine the natural intention and conscious inthetion together clearly. Then we called them "wisdom master", or "fully understanding" ... etc, as like Lao Zi, Dharma and Jesus ......
They helps people week up the mind to living better life than before and improving wisdoms of human being. Even though they already past away hundreds or thousands years, their thoughts are continuing influences people right now!

The things is changes and grows always! The human being also grows and changes too. Right now, one "wisdom Master" is teaching us how to living combine the natural intention and conscious inthetion together clearly. After 20 years I follows his teaching, I am start clearly understand and living combine the natural intention and conscious inthetion together! I like to share this knowledge with evryone who are interest.

If you interesting about, please contact me!
Best Regards!
Yuantong Liu

 

A harmonikus élet új teljesség szemlélete

A szemlélet lényege szerint a szándék egy a cselekvéssel és az élet eredményével. Ebben a megközelítésben a szándékot összhangba kell hozni és egységbe foglalni az idővel, a végtelennel és az életről hordozott összes információval, hogy azok együtt működjenek!

Mi a szándék? Honnan származik? Gondoljuk végig!

A legtöbb ember természetes szándékkal él, míg vannak olyanok, akiknek úgy van tudatos szándékuk, hogy nem tudnak róla. Nagyon ritkán előfordul embereknél, hogy a természetes szándékot és a tudatos szándékot összekapcsolják. Őket bölcseknek vagy megvilágosodottak hívjuk. Ilyenek voltak Lao Tze, Bodhidharma és Jézus. Ők azok, akik segítenek az embereknek az elméjük felélesztésében, hogy a korábbinál jobban éljenek, valamint abban, hogy fejlesszék az emberiség bölcsességét. Még ha meg is haltak több száz vagy ezer évvel ezelőtt, a gondolataik most is hatással vannak az emberekre!

A dolgok változnak és mindig növekednek! Az emberiség is növekszik és változik. Most éppen egy bölcs mester tanít minket arra, hogy kapcsoljuk össze a természetes szándékot a tudatos szándékkal. Húsz éve követem az ő tanítását, kezdem világosan érteni és összekapcsolni a természetes szándékot a tudatos szándékkal! Ezt a tudást szeretném megosztani mindazokkal, akiket ez érdekel.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen meg!

Üdvözlettel:
Yuantong Liu

 

Szólj hozzá!
Címkék: üzenetek

A bejegyzés trackback címe:

https://zhineng.blog.hu/api/trackback/id/tr534582503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása