Zhineng Csikungról Mindenkinek

Üzenetek 2

2012. március 29. 15:12 - Poli1

  You are your own healer



Our body is the first signal something felt not good, but most people ignore it. 
For most people when they get the sickness feeling in the first, they are not thinking too much, maybe through their exercises, or take a rest, feel the body recovered. But later they get the same problem again, over and over the times. In the last, they cannot hold their body, then they to see the doctor. The doctor told them they have a heavy disease, and they are fall down. 
Why the people don't find the time to take care their healthy from beginning they get the first signal? If they from beginning to take their healthy by through the medicine, sport exercises, herbs, or Qigong skills practice we believe everyone will get healthy body very well. 

I am a Qigong practitioner. Through my Zhineng Qigong life I get healthy life. Qigong give me lots of ideas to help the illness people recovery. If you through Qigong practice for healing you will draw the life energy back to your life! 
One’s life control by one self and not another’s. Same as one’s healthy state, it also control by one-self. Please think about that. Examine the illness information the doctor give you. At that moment, when you got that information from the doctor what is your emotion and the thoughts? We knew that when most people get the illness information from the doctor, someone immediately cannot stand up, way? Because they are used their won knowledge to measure the information of the doctor’s, through their own knowing make them emotional of fear, afraid and worry, therefore loss their life energy. they cannot control their life. Otherwise, we say they give their life power (energy) a way, or to the doctor. When the doctor given the illness information to you, the meaning is not the doctor fall down you, there is you fall down you by yourself.
If one cannot control one's own life that person really lives the life if he already dead.

Saját magad gyógyítója vagy

 

Testünk az előre jelzi, hogy valami nincs rendben, de a legtöbb ember ezt figyelmen kívül hagyja.

A legtöbb ember, amikor megkapják a betegség első érzetét, nem veszik komolyan, talán gyakorolnak egy kicsit, vagy pihennek, és a testük regenereálódik. De később visszatér ismét ugyanaz a probléma, újra és újra ismétlődően. Végül , nem bírják tovább a helyzetet, és elmennek az orvoshoz. Az orvos azt mondta nekik, hogy súlyos betegek, és ettől összeomlanak.

Az emberek miért nem találnak időt arra, hogy vigyázzanak az egészségükre, már az elejétől, mikor megkapták  megkapják az első jeleket? Ha az első jelektől örődnének az egészségükkel, gyógyszerekkel, sporttal,  gyógynövényekkel, vagy Qigong gyakorlással, szerintünk mindenki egészséges lenne és jól érezné magát.

Én Qigong gyakorló vagyok. Az Zhineng Qigong által az egészséges életet kaptam. A Qigong  rengeteg ötlet ad, hogy segítsem az embereket, hogy a betegségből felépüljenek. A Qigong gyakorlással a tested meggyógyul és feltöltődik életenergiával!

Az embereknek maguknak kell irányítaniuk a saját életüket, és nem másoknak. Ahogy az egészségedet is önmagad irányítod. Kérlek gondold végig. Vizsgáld meg a milyen betegség információt ad az orvos Neked. Abban a pillanatban, amikor megkaptad ezt az információt az orvostól, miilyen érzéseid és a gondolataid voltak? Tudjuk, hogy amikor a legtöbb ember megkapja az információt a betegségéről az orvostól nem tud talpraállni, ugye?  Mert s saját gondolataikat az orvos információi legyőzik, félelmet és idegességet keltve bennük, ezért elvesztik az életenergiájukat. Hogy nem irányíthatják az életüket. Azt mondjuk hogy eldobják vagy az orvosnak adják az életenergiájuk. Az orvos a betegség információt adja nem azt jelenti, hogy az orvos keserít el téged, azt jelenti te keseríted el saját magad.

Ha valaki nem tudja irányítani a saját életét, akkor az az ember tényleg úgy éli azt mint aki már halott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zhineng.blog.hu/api/trackback/id/tr264348068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása