Zhineng Csikungról Mindenkinek

Csak jó információ

2011. november 04. 10:18 - Poli1

Csak a jó információ

Egy híres orvos Zhang Wen, aki magas szintű chi kung tudással rendelkezett, de amikor meglátogattam őt, azt mesélte, hogy a családja gyakran beteg. Megkérdezte, miért van az, hogy annak ellenére, hogy sokat gyakorol chi kungot és sok embernek segít, a családja mégis ennyi problémával küzd.

Azt tapasztaltam, hogy egy csomó negatív információt hordoz az elméjében és nagyon sokat aggodalmaskodik és habár sokat chi kungozott, a negatív információ nem változott a fejében. Ez azt jelentett, hogy az aggodalma sikerre vezetett: a tudata erejével azt csinálta, hogy amikor aggódott, akkor rossz chit és a rossz információt küldött a családjának. (Rossz csí-mezőt hozott létre saját otthonában).

Ez az ember nagyon nehéz körülmények között nőtt fel. Édesanyja meghalt, amikor ő még csak öt éves volt  és apja újra megházasodott. A mostoha anyja nagyon rosszul bánt vele, és koldulnia kellett az utcán. Hála az ő erős akaratának és a képességeinek, nagyon keményen tanult és végül orvos lett, de magával vitte a sok rossz információt a gyermekkorából.

Ebből a történetből azt tanulhatjuk, hogy nem kell aggódni semmin. Amikor chi kungot gyakorlunk, akkor csak jó információk legyenek a tudatunkban. A Zhineng Qigong szlogene "hunyuan ling tong" (hunyuan csi csodákat hoz létre) eszünkbe juttatja, hogy a hunyuan qi hatékony, így amikor jó dolgokon gondolkodunk akkor azok teljesülnek, mivel hatékony. De amikor rossz dolgokra gondolunk, akkor is hatékony! Tehát meg kell változtatni az információkat a fejekben, hogy jó dolgok történjenek velünk és körülöttünk.


 

Az eredeti itt, olvassátok nézegessétek.

http://www.hexju.com/ns_detail.asp?id=500330&nowmenuid=500324&previd=500327

 

    

Szólj hozzá!
Címkék: tong ling hunyuan

A bejegyzés trackback címe:

https://zhineng.blog.hu/api/trackback/id/tr213352486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása